Skip to: Site menu | Main content

 

Vándoregyetem TDK hétvége

A tudományos diákköri konferenciák „szezonjának” végére érve az eVe szervezõcsapata úgy döntött, hogy egy tábor keretein belül találkozási, ismerkedési és kikapcsolódási lehetõséget biztosít az aktív, szakmában eredményeket felmutató erdélyi diákoknak.

A táborra 2011. május 26.-29. között kerül sor a Madarasi Hargitán.

Elsõsorban olyan diákok, egyetemi hallgatók jelentkezését várjuk, akik részt vettek tudományos diákköri konferenciákon, vagy aktív tagjai szakkollégiumoknak, szakmai csoportosulásoknak, és ezeknek keretein belül tudományos tevékenységet folytatnak, munkájukban eredményeket értek el.

Az eVe célkitĂ»zéseinek megfelelõen a tábor interdiszciplináris jellegĂ», szakterülettõl függetlenül várjuk a résztvevõket.


A jelentkezés mellé kérjük, mellékeljetek egy rövid (néhány soros) leírást szakmai tevékenységeitekrõl, eredményeitekrõl. Amennyiben az eredményeket bemutattátok TDK-n vagy más konferencián, kérjük, írjátok le, hogy hol/mikor mutattátok be azokat. Amennyiben nem az ETDK keretein belül mutattátok be a dolgozatot, kérjük, mellékeljétek jelentkezésetekhez pdf formátumban. A táborra egy rövid (5-10 perces) bemutatóval is készüljetek, amelyben mindenki (nem csak szakmabeliek) számára érthetõ módon összefoglaljátok megvalósításaitokat.

A bemutatót tartó diákok számára 75%-ban támogatott helyeket tartunk fent (részletek az árakról az alábbiakban). Ezeknek a helyeknek a száma korlátozott, így túljelentkezés esetén egy egyetemi oktatókból álló szakmai bizottság fog szelektálni a dolgozatokból.


A diákokon kívül várjuk erdélyi kutatócsoportok jelentkezését is. A tábor keretein belül lehetõséget szeretnénk biztosítani ezeknek a csoportoknak egy-egy rövid bemutatkozásra, ezáltal hazai szakmai karrierlehetõségeket szeretnénk felmutatni a résztvevõ hallgatóknak.

Kutatócsoportok esetében a jelentkezés mellé kérünk mellékelni egy rövid bemutatót a csoport munkásságáról, vagy egy linket, amely a csoport weboldalára mutat. A bemutatkozó csoportok képviselõinek 50%-ban támogatott helyeket tartunk fent.


Jelentkezni az officevandoregyetem.ro e-mail címen lehet.

Jelentkezési határidõ: 2011. május 20. Visszajelzést május 23.-ig küldünk.

Részvételi díj: 240 lej (magába foglalja az utazást autóbusszal Kolozsvárról, és három napra a szállást és étkezést). A bemutatót tartó diákoknak 75%-os kedvezményt (60 lejbe kerülõ helyeket), a kutatócsoportok képviselõinek 50%-os kedvezményt (120 lejbe kerülõ helyeket) biztosítunk. A támogatott helyek száma korlátozott.

Programterv:

2011 május 26., csütörtök

2011 május 27., péntek

2011 május 28., szombat

2011 május 29., vasárnap